Selecteer een pagina

Facelift kantoor LCI, Tolbert

 
 
 

Gerealiseerd in samenwerking met ARTeS.
Het bestaande bedrijfspand van LCI was niet meer dan een saaie grijze doos bekleed met een vlakke aluminium sandwich beplating. Het uiteindelijke ontwerp bestaat uit een opvallend representatief kantoorgebouw dat in de oksel van het bestaande complex is vormgegeven.

De buitenzijde van dit gedeelte is afgewerkt met rood stukwerk, dat tevens van buiten naar binnen is doorgezet. De voorgevel van het gebouw helt een beetje voorover, waardoor dit bouwdeel er extra uitspringt, terwijl toch de gemeentelijke rooilijn kon worden gerespecteerd.
Aan de voorzijde direct achter de glazen gevel liggen de belangrijkste ruimten. Op de verdieping is dat bijvoorbeeld een grote vergaderruimte voor 25 a 30 mensen, die over de hele breedte van het gebouw doorloopt.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: