Selecteer een pagina

Kantoorgebouw Assen

Dit nieuwe kantoorgebouw met bedrijfsloods is ontworpen voor the Chesterfield Brand en wordt gebouwd op het bedrijventerrein Peelerpark te Assen. Het ontwerp bestaat uit 2 afzonderlijke bouwdelen, die visueel in elkaar grijpen. Het gebouw is straks zichtbaar vanaf de A28 als men in de richting van Groningen rijdt. In het ontwerp is rekening gehouden met 2 zichtzijdes. Het kantoorgebouw wordt opgetrokken uit een gemĂȘleerde grijze baksteen, waaruit aan de voor,- en rechterzijgevel van het gebouw grote snedes zijn gespaard om plaats te maken voor de aluminium puien. De kantoren zijn gelegen ronden een grote vide, die het hart vormt van het gebouw en aan de bovenzijde is opengewerkt en afgedekt met een glazen dak. De loods is vormgegeven als een strakke antraciet kleurige doos, die het decor vormt van het kantoorgebouw.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: