Selecteer een pagina

Nieuwbouw Winkel met Atelier en woning

Op de plek van een sterk in verval geraakte winkel in Tynaarlo wordt deze nieuwbouw van een winkel met bijbehorend Atelier en bovenwoning gerealiseerd. De nieuwbouw wordt volledig geconstrueerd middels een houtconstructie en tevens aan de binnenzijde afgewerkt met esthetisch hout. In het Atelier blijven de houten spanten in het zicht en komt er middels de grote glazen puien een grote hoeveelheid daglicht binnen. De buitenzijde van beide bouwdelen wordt bekleedt met zinken felsplaten. Deze bekleding loopt van het dak door in de gevels, waarbij de verholen zinken goten het regenwater verwerken. De woning krijgt zijn licht binnen via de vele dakvensters en ramen in de zijgevel, maar ook via grote glasopeningen in voor en achtergevel. Aan de achterzijde heeft de woning een eigen dakterras.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: