Selecteer een pagina

Verbouw Kindercentrum Hollum

Het gebouw Ons Hol vormt al sinds jaar en dag het culturele en sportieve centrum in het dorp Hollum op Ameland. Rondom de sporthal zijn destijds een aantal bijgebouwen ontstaan, waarin het culturele centrum van het dorp werd ondergebracht. In een latere fase werd dit centrum aangevuld met een Kindercentrum, BSO en peuterspeelzaal. Door al deze extra functies begon het gebouw erg te knellen en werd ons bureau gevraagd om middels een interne verbouwing meer ruimte te creƫren, zonder het gebouw verder uit te breiden. Door een reorganisatie van de ruimtes en te kiezen voor meer samengebruik van ruimtes is er extra ruimte ontstaan voor kantoor, overleg, sanitair, keuken en extra groepsruimte. Daarnaast is het exterieur en interieur aangepakt qua kleur en afwerking.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: