Selecteer een pagina

Verbouw woning Schipborg

De opdrachtgever wenste een modernisering van deze bestaande woning in Schipborg, terwijl er geen grote behoefte was aan extra m2’s of een andere indeling van de woning. In het ontwerp is het kantoor op de begane grond iets vergroot met een volledig zinken uitbouw, die als luifel ter plaatse van de entree verder is doorgetrokken. De OVH dakpannen zijn vervangen door een vlakke antraciet kleurige dakpan en de driehoekige dakkapel is vervangen door een cluster van 6 nieuwe dakramen. De gemetselde gevels zijn gekeimd in een licht grijze kleur en voorzien van een antraciet kleurige plint, die de in antraciet geschilderde kozijnen onderling aan elkaar koppelt. Accenten van Western Red Cedar geven de woning een warme uitstraling.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: