Selecteer een pagina

villa te Beerta

 
 

Luxe villa waarbij de plattegrond en het leven binnen het woonhuis gebaseerd is op de zonoriëntatie. Met klassieke elementen een moderne villa gecreëerd met veel glas en vides voor vrij zicht op het omringende groninger landschap. De open plattegrond heeft diverse woonruimten, gegroepeerd rond de centrale schoorsteen met lift, elk met verschillende beleving.

De hoge ruimten en glasgevels geven lichtinval en geweldig uitzicht. De zware penanten, zware isolatie en buitenzonwering voorkomen teveel opwarming. Daarnaast is de woning uitgerust met een voor de woningbouw revolutionair ventilatiesysteem, welke energiezuinigheid combineert met praktische ventilatiestromen. Deze kan desgewenst koelen of verwarmen en voorkomt koudeval bij de hoge glasgevels.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: