Selecteer een pagina

woning Blauwestad

Deze nieuwbouwwoning heeft zijn hele programma op de begane grond en bestaat uit 3 delen. De langgerekte gemetselde slaapvleugel vormt een buffer naar het buurpand en is naar de erfgrens gesloten vormgegeven. Naar de andere zijde opent de vleugel zich richting de tuin en het rondom gelegen terras. De woonkamer is eveneens van metselwerk en heeft een plafond hoogte van 3,2m. De entree en de eetkeuken liggen tussen beide delen in en hebben een gevel van verticaal aangebrachte WRC latten in 3 verschillende breedtes. Het terras en de doorlopende luifel koppelen de drie onderdelen visueel aan elkaar. De luifel heeft een verzinkt stalen randligger en de houten WRC gevel latten lopen als plafond aan de onderzijde van de luifel door. De 2 grote openingen in de luifel zijn afgedekt met glas en aan de onderzijde daarvan voorzien van houten lamellen als zonwering. Het vloerpeil van de woning en het terras zijn ca. 40cm opgetild t.o.v. het maaiveld, om een mooi zicht over het aangrenzende water te hebben en goed over de rietkraag heen te kunnen kijken.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: