Selecteer een pagina

Woninguitbreiding 2 te Zuidhorn

 

De woning van de Fam.Harssema/van Berk is enkele jaren geleden in zijn geheel verbouwd van een split level woning naar een ruime eengezinswoning. De woning staat op een riante kavel en de woonkamer sluit middels een houten veranda aan op de lager gelegen tuin.
D.m.v. een transparante uitbreiding aan de zijgevel is een zonnige eetkeuken ontstaan met ruim zicht op de rondom gelegen tuin . De stijl van de uitbreiding sluit aan op de vormgeving van de eerdere verbouw. Het gesloten gedeelte is afgewerkt met een grijze Vezelcementplaat en door het toepassen van witte aluminium waterslagen heeft de uitbreiding een sterke horizontale geleding. Een gegalvaniseerde stalen luifel, die is voorzien van houten lamellen, koppelt de uitbreiding visueel aan de bestaande woning en weert tevens het directe zonlicht uit de woning.
Op termijn zal de bestaande garage worden vervangen door een in stijl passend bijgebouw, waarin naast de garage en berging een werkruimte annex logeerruimte zal worden ondergebracht.

categorie:

opdrachtgever:

status:

plaats:

oppervlakte: